Η ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ …ΣΗΜΕΡΑ

Αργά ή γρήγορα τα σημεία των καιρών δείχνουν ότι πλησιάζουμε στην ώρα του σφραγίσματος της ανθρωπότητας από τους προδρόμους τους αντιχρίστου.Για ημερομηνίες δεν μπορούμε να πούμε διότι το πιθανότερο είναι ότι θα πέσουμε έξω.Οι αποστάσεις του εγγύς σημείου με του απώτατου μπορεί να απέχουν από κάποιους μήνες έως κάποιους αιώνες.Κι αυτό έχει να κάνει όπως λένε πολλοί γέροντες με την πνευματικότητα και την μετάνοια του ανθρώπου.Αν έχουμε δλδ μια ανθρωπότητα που θα φτάσει πνευματικά όπως τα χρόνια του Νώε λογικό είναι η εμφάνιση του αντιχρίστου ναρθεί νωρίς.

Αν η προσευχή και η μετάνοια κυριαρχήσουν τότε οι νεοταξίτες θα έχουν όλο πισωγυρίσματα στα σχεδια τους και θα προετοιμάζουν αντιχρίστους ένα σωρό..Το πρωί θα χτίζουν και το βράδυ το οικοδόμημά τους θα γκρεμίζεται.Στην ουσία δλδ τίποτε δεν θα μπορεί να γίνεται αν δεν επιτρέψει ο θεός.

Οι σατανάδες διαχρονικά πολεμούν τον άνθρωπο αφού θέλουν με αυτό το τρόπο (δεν έχουν και κάποιον άλλο) να εκδικηθούν το θεό..Φαίνεται ότι το σφράγισμα το οποίο ετοιμάζουν για τους ανθρώπους αν γινόταν αυτές τις εποχές θα ήταν με μορφή ακτίνων λέιζερ εμφυτεύοντας αποθήκευση δεδομένων στο γενετικό κώδικα του κάθε ανθρώπου DNA. Όσο αυτό βέβαια αργεί η τεχνολογία θα εξελίσσεται και το πιθανότερο θάναι να βρεθούν άλλοι τρόποι που θα καθιστούν το σφράγισμα ακόμα πιο εύκολο και φυσικά ανώδυνο.Η θεωρία του μικροτσίπ πλέον έχει τελειώσει είναι μια τεχνολογία παρωχημένη και για διάφορους λόγους αυτή την εποχή δεν ενδείκνυται..Δείτε λεπτομέρειες από το πιο κάτω βίντεο..

Άλλωστε στην αποκάλυψη δεν είναι τυχαίο που δεν αναφέρει με τι τρόπο θα γίνει το σφράγισμα κι αυτό για να μην έχουν εφησυχασμό οι άνθρωποι,αλλά αντίθετα να είναι πάντα σε εγρήγορση.Αν έλεγε δλδ ότι θα γινόταν με μια μέθοδο η οποία θα ήταν άγνωστη στις μέρες μας αλλά γνωστή σε επόμενες γενιές οι άνθρωποι σήμερα θα είχαν εφησυχασμό και συνέπεια αυτού θα στρεφόταν όλο και περισσότερο στην αμαρτία.

Τωρα επειδή η γραφή λέει ξεκάθαρα ότι όποιος δεχθεί να πάρει το χάραγμα του αντιχρίστου ώστε να μπορεί να πουλάει και να αγοράζει δεν σώζεται με τίποτα όσες ι μετάνοιες και να κάνει,θα πρέπει σε αυτό το σημείο να προσέξουμε τα εξής.
Πρώτον. Πιστεύουμε ότι του αντίχριστου ΔΕΝ θα του έχει επιτραπεί από άνωθεν το σφράγισμα να το επιβάλλει με τη βία χωρίς δλδ συγκατάθεση…Απλώς σαν πονηρός που θάναι θα φέρει τους πολίτες σε μια κατάσταση τέτοια ώστε να το επιζητούν οι ίδιοι..Διότι λέμε αν το έβαζαν με τη βία ή σε μια ανύποπτη στιγμή που δεν υποψιάζεσαι τίποτα πώς θα έχεις ευθύνη τόσο βαριά ώστε να απωλέσεις την ψυχή σου..Ξέρετε έχει μεγάλη αξία αυτό που λέμε διότι για παράδειγμα αν βρίσκεσαι σε νοσοκομείο αναίσθητος εξ αιτίας κάποιου ατυχήματος μπορεί να σε σφραγίσουν χωρίς την συγκατάθεσή σου τι θα γίνεται σε αυτή τη περίπτωση στα μάτια του θεού..Θα απωλέσεις την ψυχή σου,Μάλλον όχι..

Γι αυτό λοιπόν δεύτερον ολα τα σημεία δειχνουν θα είναι στη δική σου θέληση να δεχθείς ή να μην το δεχθείς το σφράγισμα.Αυτό θα είναι ένα παρήγορο σημείο αλλά μη βιάζεστε δεν θα ειναι για πολλούς όπως φανταζόμαστε σήμερα αλλά μόνο για τους εκλεκτούς.Εκείνες τις εποχές οι άνθρωποι θα παίρνουν τον ύπνο του δικαίου και θα τρέχουν να σφραγιστούν με την ίδια ορμή όπως πέφτουν οι πεινασμένοι πάνω σε ένα καρβέλι ψωμί..

Γι αυτό λέει η αποκάλυψη εκείνες τις μέρες οι αρνητές του σφραγίσματος θα πάρουν τα βουνά και ο αντίχριστος θα λυσσομανεί..Θα σκοτώνει μονομιάς όποιον δεν θα δέχεται το σφράγισμά του..Αυτό θα το κάνει από θυμό μίσος και εγωισμό αλλά ο νεκρός όμως θα παίρνει στεφάνι μαρτυρίου και πορεία παραδείσου..

Το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ του Ιωάννη και ο Αντίχριστος

Το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ του Ιωάννη και ο Αντίχριστος.Πηγή https://www.youtube.com/channel/UCtT-DiETmstDMk9ANn9kSJQ

Publiée par Όχι στην νέα ηλεκτρονική ταυτότητα – balanthsberoia sur Samedi 6 juin 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.